Staalconstructie

Van Roekel Bouw en Montage: specialist in staalconstructies

Naast het ontwerpen, bouwen, leveren en monteren van complete staalconstructies voor huizen en bedrijfshallen, biedt Van Roekel Bouw en Montage ook diverse andere diensten aan. Zo kunt u bij mij terecht voor onder meer dak- en gevelconstructies, maar ook voor de aanbouw aan uw woning. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden die er zijn om uw project tot een succes te maken.

Uiteenlopende staalconstructies op maat: ontwerp, levering en montage

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het ontwerpen, leveren en monteren van staalconstructies op maat? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik biedt een breed scala aan constructies, waaronder draag-, hoofd- en hulpconstructies. Mijn ervaring in het bouwen van uiteenlopende constructies stelt mij in staat om aan al uw wensen te voldoen. Of u nu een aanbouw aan uw woning wilt realiseren of een staalconstructie nodig heeft voor een loods, wij staan voor u klaar. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de juiste constructie te kiezen die past bij uw specifieke behoeften. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw eisen.

Persoonlijke service

Bij Van Roekel Bouw en Montage bent u aan het juiste adres voor staalconstructies op maat. Ik streef naar het best mogelijke eindresultaat en neem uw wensen serieus. Door tijdens de ontwerpfase aandacht te besteden aan de kleinste details, voorkomen we fouten in de bouw. Dit bespaart tijd én geld. Om de kwaliteit van de staalconstructies te waarborgen, schakel ik een externe partij in voor de inkoop van materialen. Zo bent u verzekerd van hoogwaardige producten die voldoen aan alle vereisten.

VCA-gecertificeerd

Veiligheid staat voorop. Daarom is Van Roekel Bouw en Montage VCA-gecertificeerd, wat betekent dat wij voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Dit geeft u als klant de garantie dat alles volgens de juiste procedures verloopt en er geen onnodige risico's worden genomen tijdens de bouw van uw staalconstructie.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat ik u kan bieden? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via 085-0004080 of via het contactformulier. Ik sta staat klaar om u te helpen met al uw vragen!

TOP